Πολιτική Επιστροφών / Υπαναχώρησης - Ακυρώσεων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Τα μεταφορικά για την πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία Γενική Ταχυδρομική.

Οι επιστροφές που θα εκτελούνται μέσω άλλων εταιρειών χρεώνονται από εσάς.

Σε κάθε επόμενη αλλαγή επιβαρύνεστε με το κόστος των μεταφορικών εκτος την περίπτωση που παραλάβετε ελλατωματικό προϊον η προϊον διαφορετικό απο αυτό που παραγγείλατε.

Μπορείτε εκδηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας, δηλώνοντας τον κωδικό της παραγγελίας σας και το λόγο της επιστροφής. Μόλις λάβουμε το αίτημά σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να διευθετήσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ.

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 26510 27451 08:00-14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.
β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην δωρεάν επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του. Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας - εκτός των χρημάτων των μεταφορικών - εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας, ή το αργότερο εντός 14 εργάσιμων ημερών σε έκτακτες περιπτώσεις.
To Top