ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ;

 • Πληρωμή με αντικαταβολή.
  Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας (Μη διαθέσιμο στην Κύπρο και σε προϊόντα από αποθήκη Ιταλίας).
 • Πληρωμή με κάρτα.
  Πληρώστε με ασφάλεια μέσω του περιβάλλοντος της τράπεζας.
 • Πληρωμή μέσω Paypal.
  Πληρώστε με ασφάλεια. Μάθετε τι είναι το PayPal.
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  Τράπεζα: Eurobank
  IBAN: GR2902603110000160200806356
  SWIFT/BIC: ERBKGRAA
  Ως τίτλο πληρωμής παρακαλούμε εισάγετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.
 • Η Riconti αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις συναλλαγές. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σου στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες.
 • SSL Πιστοποιητικό

  Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, η Riconti χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer). Το SSL είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με αυτήν την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείς στο site μας κωδικοποιείται πριν βγει online και στη συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server.
 • Κρυπτογράφηση

  Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή σου (on-line session) με το ηλεκτρονικό κατάστημα, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σου στοιχεία κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που συνδέεσαι με το ηλεκτρονικό κατάστημα, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σου και τα συστήματα της Riconti κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνεις πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σου τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα της Riconti αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσή σου με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της Riconti σου αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.
To Top